Loading...

Over ons

Kinderpraktijk Sofie Coremans te Nijlen

Waarom kiezen voor een “kinderpraktijk”?


  • Wij zijn een dynamisch en zeer gemotiveerd team. Sofie, Lene, Flore en Carolien zijn gespecialiseerd in werken met kinderen als kinesitherapeut en Ellen en Karischa als logopediste met de kinderen.
  • We werken volgens een zeer kind gerichte visie en benadering. Dit wil zeggen dat het kind centraal staat in zijn gehele persoon en dat niet alleen de moeilijkheden/problemen worden bekeken.
  • Aangezien we enkel en alleen maar met kinderen werken is de omgeving op maat van het kind gemaakt en zijn de materialen zeer kind vriendelijk en motiverend.
  • Een zeer groot pluspunt aan onze praktijk is dat we een multidisciplinair team zijn. Voor gezamenlijke kinderen werken we samen en hebben we dan ook wekelijks overleg. Als we zien dat er moeilijkheden zijn op een ander vlak kan er direct overleg plaats vinden.
  • Wij scholen ons ook zo veel mogelijk bij zodat de therapie die we aanbieden steeds up-to date is.
Oefenruimte
Wachtkamer   Reclame bord Om u aan te melden kan u hier terecht op de contactpagina of via telefoon of via mail. Vervolgens maken we samen een eerste afspraak. Gedurende deze eerste ontmoeting zal er een uitgebreide anamnese, onderzoek en testafname plaatsvinden. Hierna wordt er gepast advies gegeven en samen besproken of er therapie opgestart wordt. Een therapiesessie duurt 30 of 60 minuten, afhankelijk van de aard en de ernst van de problematiek.
De kinesitherapeuten zijn gedeconventioneerd en de logopediste geconventioneerd maar voor beide geldt dat wanneer aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt, het RIZIV u een tussenkomst biedt. Wij geven u graag gepast advies op maat tijdens onze eerste afspraak.